contact |
  • Home
  • Trefwoorden
  • Sitemap
  • Print
  • verkleinvergroot

Bedrijfsbezoek Colruyt, Halle

We winkelen allemaal wel eens in de Colruyt. Gedurende een rondleiding in het distributiecentrum krijgen we de kans om eens achter de schermen te kijken.

Colruyt wil een verschil maken voor de samenleving met duurzaam ondernemen, minimum aan grondstoffen, energie en menselijke inspanningen voor een maximum aan economische meerwaarde en menselijke ontwikkeling. Dit heeft Colruyt aangezet om o.a. een sterk geautomatiseerd bevoorradingssysteem uit te werken. Het systeem bespaart jaarlijks miljoenen vrachtwagenkilometers. Ook de centrale recyclageafdeling bevindt zich in de distributiecentra. Alle afval uit de winkels wordt er gecentraliseerd, gesorteerd en zoveel mogelijk gerecycleerd. Een volautomatische krattenwasinstallatie wast er de herbruikbare bakken die terugkomen uit de winkels. Tijdens het bezoek aan het distributiecentrum van Colruyt krijgen we een duidelijk beeld van hun efficiënt beleid.

In de namiddag maken we een rondrit door de glooiende landschappen van Halle en omgeving. Fans van inspecteur Witse zullen zeker een aantal locaties uit de serie ontdekken: De Witseboom, het huis van Witse …

datum: donderdag 13 oktober 2016
vertrek: 7.45 uur parking Cultuurcentrum
thuis: 19.30 uur
prijs: 32 euro (6,40 euro met vrijetijdskaart) inbegrepen bus, gidsen, inkom
inschrijven: van 22 augustus 2016 tot de bus volzet

Inschrijven kan via de webshop, ter plaatse of telefonisch.

 


 

omhoog